O nama

O nama

Dobrodošli u Svijet Usora-Turs: Vaš Partner Za Pouzdan Prijevoz

Firma Usora-Turs s ponosom posluje od 1995. godine, pružajući vrhunsku uslugu u međunarodnom prijevozu putnika. Od samog početka, naša posvećenost kvaliteti i pouzdanosti postavila je standarde u industriji.

29 Godina Izvrsnosti i Razvoja

Nakon četvrt stoljeća neprekidnog rada, s ponosom možemo istaknuti naš kontinuirani razvoj i rast. S početnim fokusom na redovni međunarodni prijevoz putnika za Njemačku od 1995. godine, proširili smo svoje usluge uključujući i redovnu liniju za Hrvatsku. Kroz godine, proširili smo vozni park, povećali broj zaposlenih i unaprijedili naše usluge kako bismo zadovoljili potrebe naših putnika.

Diversifikacija Usluga

S ponosom možemo reći da danas ne samo da nastavljamo s našim redovnim linijama za Njemačku i Hrvatsku, već se također bavimo i ugovorenim prijevozom učenika te turizmom. Naša široka ponuda usluga omogućuje nam da zadovoljimo različite potrebe naših klijenata, od poslovnih putnika do turista koji žele istražiti svijet.

Profesionalnost, Korektnost, Srdačnost

Od samog početka, naš pristup prema našim zaposlenicima, poslovnim partnerima i putnicima uvijek je bio profesionalan, korektan i srdačan. Održavanje visokih standarda u odnosima s našim zajednicama ključno je za naš uspjeh i kontinuirani rast.

Vaš Partner Za Pouzdan i Ugodan Put

Bilo da putujete poslovno, školski izlet, ili istražujete nove destinacije, Usora-Turs je tu da Vam osigura siguran, udoban i ugodan put. Pridružite se našem dugogodišnjem putovanju i doživite kvalitetu koja traje.